Bar / kantine

Sleuteladressen:

Klik hier voor de sleuteladressen (je moet hiervoor eerst inloggen via 'mijn club')

 

Telefoonnummer clubhuis
0344 571 716

Cashless betalen
Bij TV Buren kun je alleen pinnen of met je KNLTB-pas betalen.

We gebruiken het systeem van Le Credit Sportif. Dit systeem wordt bij veel sportverenigingen gebruikt en heeft een goede reputatie.

Je kunt met je KNLTB-pas betalen als je geld hebt gestort. Dat geld staat niet op je pas, maar op een tussenrekening waar je via het internet bij kunt. Op 1 april heb je een e-mail ontvangen met je persoonlijke inloggegevens. Opwaarderen kost 50 cent per keer (via iDeal), maar in het clubhuis kun je gratis opladen.

Heb je je KNTLB-pas niet bij je, ben je geen lid, tijdelijk lid, bezoeker of steunend lid, dan kun je gewoon pinnen. Omdat pinnen met je pinpas extra kosten voor de vereniging met zich meebrengt, vragen we onze leden om met je KNLTB-pas te betalen.

Regels en afspraken
Voor de bardienst gelden verschillende regels. (hyperlink bardienstregels aanmaken) 

Bardienst draaien (NIEUWE BARDIENSTPLANNER!)
Je draait drie bardiensten per jaar. In het rooster zie je wanneer je verwacht wordt. 
Onder bepaalde voorwaarden wijzigt deze verplichting (zie HR Artikel 11).

Sleutels worden opgehaald en na afloop ingeleverd bij de weekdienst. Je kunt hier het overzicht van de sleuteladressen downloaden (je moet hiervoor eerst inloggen via 'mijn club').

Bardienst uitkiezen
Via het bardienstrooster kun je inschrijven voor dagdelen waarop je het liefst bardienst draait. Je moet dan wel eerst inloggen. Als je zelf geen keuze maakt voordat de termijn gesloten is, dan word je ingedeeld door de barcommissie. 

Wil of kun je geen bardienst draaien?
Bardienst is verplicht, maar als je geen bardienst kunt of wilt draaien, kun je nog alle kanten op:
- je geeft je op als vrijwilliger voor andere commissies en zet je daar actief in; of
- je betaalt €100 euro per jaar afkoopsom; of
- je zorgt zelf voor vervanging; of
- je laat de barcommissie voor vervanging zorgen; je betaalt dan €35 euro per keer; of
- je komt niet opdagen; je betaalt dan een fikse boete.

Als je 75 jaar bent op 1 januari van elk jaar, dan hoef je vanaf 1 januari van dat jaar geen bardiensten meer te draaien. Let op: als je 75 wordt op 2 januari of later, moet je dat hele jaar nog bardiensten draaien!

Bar dicht en geen bardienst
Is er geen bardienst en is de bar dicht, dan kun je toch iets drinken. Je kunt dan bij een aantal leden thuis (allemaal in de buurt van de tennisbaan) de sleutel van de kantine ophalen. De adressen kun je zien als je ingelogd bent. Het sleutelsetje lever je na afloop in bij de weekdienst.

Let op:
ophalen van de sleutel is niet vrijblijvend. Als je het op komt halen, gelden alle regels van de 'normale' bardiensten voor jou. Je bent er verantwoordelijk voor het opruimen, de kassa, de consumpties, het aanvullen van de voorraad, het opruimen van het clubhuis en het goed afsluiten van alle deuren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren