Wie zijn wij?

Tennisvereniging Buren is een kleine tennisvereniging met ongeveer 250 leden. De tennisbanen zijn gelegen in het mooie plantsoen van Buren. De leden kunnen gebruikmaken van 4 tennisbanen en 1 oefenbaan. De vereniging kenmerkt zich door sportiviteit en gezelligheid. Het is een vereniging voor en door leden, dat wil zeggen iedereen helpt een handje mee. Bijvoorbeeld met bardienst, bladruimen of in een commissie. Bardienst of vergelijkbare bijdrage is wel verplicht voor ieder lid. Er is een heel gezellig, recent nieuw gebouwd, clubhuis met een ruim terras met zicht op de banen.

Er is altijd ruimte voor nieuwe leden. Aanmelden gaat heel eenvoudig en kan via deze website. Klik hier voor meer informatie.

Baan en clubhuis

  • Tennissen kan altijd, zomer en winter. Er wordt gespeeld op Smash Court, lijkt op gravel.
  • Ieder lid krijgt een sleutel van het hek (tegen betaling van een borgsom).
  • Als lid krijgt u een pasje, waarmee u ook lid bent van de KNLTB en waarmee u deel kan nemen aan competitie en toernooien.
  • Met dit pasje kunt u consumpties betalen in de kantine, als u het opgeladen heeft. Er wordt niet met contant geld gewerkt. Gewoon pinnen kan ook.
  • In de hal van de kantine is een elektronisch afhangbord. Hier kunt u met uw pasje een baan reserveren. Met uw sleutel kunt u de hal betreden en ook van de toiletten gebruik maken.
  • Voor het gebruik van de kantine is een aparte sleutel nodig. Tijdens de avonden en evenementen is er een bardienst en is de kantine uiteraard gewoon open.

Competitie en lessen

  • TV Buren neemt deel aan de competitie van de KNLTB in voor- en najaar. Hiervoor dienen teams zich van tevoren in te schrijven. Zodra de inschrijving is geopend, ontvangt u een e-mail van de competitieleiders.
  • De trainingen op TV Buren worden georganiseerd door Tennisschool Tom Kreemers. Alle informatie over lestijden, prijzen, mogelijkheden, voorwaarden en het inschrijfformulier vind vindt u op de website van Tennisschool Tom Kreemers.
    misschien moet je hier een link naar de tennisschool zetten.