Wie zijn wij?

Tennisvereniging Buren is een kleine tennisvereniging, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. De vereniging  kenmerkt zich door sportiviteit en gezelligheid. Het is een vereniging voor en door leden, dat wil zeggen iedereen helpt een handje mee. Bijvoorbeeld met bardienst, bladruimen of in een commissie. Bardienst of vergelijkbare bijdrage is wel verplicht voor ieder lid. Er is een heel gezellig, recent nieuw gebouwd, clubhuis met een ruim terras met zicht op de banen.

Bestuur en commissies

Zij voeren taken uit als beheer, onderhoud, organiseren van activiteiten, naast de financiële zaken. Zie deze website voor actuele informatie en namen.

Eéns per jaar is er een algemene ledenvergadering, waarop democratische wijze besluiten worden genomen. Zie de statuten op de website.

Het bestuur en alle commissieleden staan open voor suggesties en vragen. Aarzel niet dat te doen. Contact gegevens van het vindt u hier, van de commissie hier.

Via E mail wordt u op de hoogte gehouden van nieuws en berichten van bestuur en commissies. Geef uw e-mail adres op bij uw inschrijving. De vereniging heeft een Facebook account. Ook is er een KNLTB clubapp. Een handleiding vindt u hier.

Baan en clubhuis

Tennissen kan altijd, zomer en winter. Ieder lid krijgt een sleutel van het hek (tegen betaling van een borgsom). Als lid krijgt u een pasje, waarmee u ook lid bent van de KNLTB en waarmee u deel kan nemen aan competitie en toernooien. Met dit pasje kunt u consumpties betalen in de kantine, als u het opgeladen heeft. Er wordt niet met contant geld gewerkt. Gewoon pinnen kan ook.

Er wordt gespeeld op Smash Court, lijkt op gravel.

In de hal van de kantine is een elektronisch afhangbord. Hier kunt u met uw pasje een baan reserveren. Met uw sleutel kunt u de hal betreden en ook van de toiletten gebruik maken.

Voor het gebruik van de kantine is een aparte sleutel nodig. Deze kan afgehaald worden. Tijdens de avonden en evenementen is er een bardienst en is de kantine uiteraard gewoon open.

Voor introduceés geldt en aparte regeling.

Lidmaatschap:

Voor meer informatie over een lidmaatschap, klik hier.

Jeugd:

Er is  een speciale jeugd commissie die activiteiten voor de jeugd organiseert.

Tennisles:

TV Buren heeft een samenwerkingsverband met tennisschool Tom Kreemers. Neemt u met hen contact op voor lessen. Klik hier voor de contactgegevens.

Competitie:

TV Buren neemt deel aan de competitie van de KNLTB in voor en najaar. Hiervoor dienen teams zich van tevoren in te schrijven. Zodra de inschrijving is geopend, ontvangt u een e-mail van de competitieleiders.

Activiteiten:

Er wordt veel georganiseerd door de diverse commissies zoals racketavonden, toernooien en een speciaal Tennis-Fit programma voor spelverbetering en voorkomen van blessures.

Contact

Kijk rustig nog even rond op de website om alle informatie tot u te nemen. Bij vragen, neem dan gerust even contact op met onze commissie ledenwerving & introductie (klik hier voor de contactgegevens) of Elza van Malsen, ledenadministratie via e-mailadres: [email protected].

Adresgegevens

Telefoon clubhuis: 0344-571716

Mobiele telefoon: 06-83547323 (alleen tijdens toernooien en andere evenementen)

Postadres: Postbus 717, 4116 ZJ Buren

Bezoekadres: Plantsoen 3, 4116 CB Buren

Bankgegevens

Rekeningnummer: 38.12.26.99

IBAN: NL61 RABO 0381 2269 99

BIC: RABONL2U

Let op: TV Buren werkt met een cashless systeem. Dat betekent dat one leden met hun KNLTB-pas betalen. Bezoekers en gasten kunnen alleen met de pinpas betalen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren