VICINI OPEN Viertorentoernooi 2022

Traditioneel vindt in het hartje van de zomer het Burens Vier Toren Tennistoernooi plaats, het gezelligste dubbel toernooi op het mooiste tennispark van de Betuwe. Wat zijn we blij dat we dit toernooi weer kunnen organiseren! Wij staan te popelen om er – uiteraard samen met de deelnemers – weer een geweldig evenement van te maken.

Dit jaar verwelkomen wij Restaurant Vicini in Buren als onze nieuwe hoofdsponsor. Een stukje Italië in het centrum van Buren. Restaurant Vicini bezorgt je de echte Italiaanse belevenis. Je kunt er terecht voor alles wat met lekker eten te maken heeft. Een goed glas wijn, gevarieerde pasta’s of authentieke pizza’s. Wij gaan proberen om jou deze Italiaanse belevenis ook op ons mooie tennispark te laten meemaken.

Inschrijven en toernooi informatie

Het Vicini Open Vier Toren toernooi wordt gehouden van zaterdag 2 juli tot en met zondag 10 juli 2022 op het prachtige park van Tennisvereniging Buren.

De sluitingsdatum inschrijving is zondag 19 juni
Inschrijving verloopt via toernooi.nl en is te benaderen door te klikken op de link. Zoals je weet is ons toernooi een dubbel toernooi. Dit jaar kun je inschrijven voor 2 onderdelen: 1 dubbel en 1 mix. Hierbij is de inschrijving van één van beide spelers niet voldoende om te kunnen deelnemen. Beide partners moeten inschrijven, anders is je inschrijving niet geldig! Dus….. check dit nog even bij je beoogde partner.

Doe gezellig mee en schrijf je in! Als je zelf niet speelt, nodigen we je graag uit om op ons prachtige park naar de wedstrijden te komen kijken en van een hapje/drankje te genieten.

Graag tot ziens bij Tennisvereniging Buren (Plantsoen 3)!

Toernooicommissie Vicini Open Vier Toren Toernooi 2022
E: [email protected]