Najaarscompetitie 2022 jeugd

Inschrijven jeugd tenniscompetitie najaar 2022!

Beste tenniskids en ouders, Vanaf nu kan er weer ingeschreven worden voor de rode, oranje, groene, en junioren najaarscompetitie 2022. Op de competitiedagen spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt.

Aanmelden of vragen?  

Je kunt je aanmelden door voor 12 juni een mail te sturen naar:  [email protected] Heb je na onderstaande informatie nog vragen, mail je vraag, of bel of app dan even naar Patrick van der Looy op 06-21213475.

Waarom meedoen?

Buiten dat competitie spelen hartstikke leuk en gezellig is, leer je er ook nog eens veel van. Alles wat je in de wekelijkse tennisles leert, kun je gelijk toepassen tijdens de wedstrijdjes. Je krijgt zo veel meer spelervaring wat tennis weer leuker maakt. De competitie is er op ieder niveau en voor iedere leeftijd, ook al ben je pas net begonnen met tennissen. In de trainingen spelen de kinderen op hetzelfde niveau als in de competitie.

Hoe lang duurt een competitiedag en wat wordt er van de ouders gevraagd?

Een rode competitiedag duurt ongeveer 1,5 uur, een oranje competitiedag gemiddeld 2,5 uur en een groene competitiedag ongeveer 3 uur. Een competitiedag van de junioren gemiddeld een halve dag. Ouders begeleiden en rijden de kinderen bij thuis en uit wedstrijden.

Rood en Oranje Competitie

Rood speelt op een miniveld en oranje speelt op een driekwart veld. Tijdens een competitiedag worden meerdere korte wedstrijdjes tegen verschillende kinderen gespeeld. Rood speelt alleen singles, oranje speelt singles en dubbels. Voor iedere kind, op ieder niveau is het leuk.  

Groene Competitie

De Groene competitie wordt gespeeld als team tegen team. Je moet met minimaal 4 kinderen aanwezig zijn. Er wordt gespeeld op een heel veld. Per competitiedag speelt ieder kind een single en een dubbel. Groene competitie spelen jongens en meisjes door elkaar.  

De Speeldata rood, oranje en groen Najaar 2022

●       Zondag 11 september
●       Zondag 18 september
●       Zondag 25 september
●       Zondag 2 oktober
●       Zondag 9 oktober
Inhaaldagen
●       Zondag 16 oktober
●       Zondag 23 oktober

Kosten voor deze competitie bedragen ongeveer € 7,50 per deelnemer (eenmalig) afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal thuiswedstrijden.

Junioren competitie

De Junioren competitie wordt gespeeld als team tegen team. Je moet met minimaal 4 kinderen aanwezig zijn. Er wordt gespeeld op een heel veld. Per competitiedag speelt ieder kind een single en een dubbel.   Bij junioren kan er een meisjes, jongens of mix team worden ingeschreven.  

De Speeldata Junioren (11 t/m 14 en 13 t/m 17) Najaar 2022

●       Zondag 18 september
●       Zondag 25 september
●       Zondag 2 oktober
●       Zondag 9 oktober
●       Zondag 16 oktober
Inhaaldagen
●       Zondag 23 oktober
●       Zondag 30 oktober  

Kosten junioren: ongeveer € 10,- per deelnemer.  

Met vriendelijke groet, Saskia, Karen, Aukje en Patrick Jeugdcommissie TV Buren   

Wil je meer informatie over de competitie? Check dan de website van de KNLTB voor de regels per niveau. https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/kia-tenniskids-competitie/