Interne wintercompetitie dames

Beste tennisvriendinnen,

Op dinsdag 5 oktober 2021 gaan we weer beginnen met de dames-wintercompetitie.

Voor de nieuwe leden even een korte uitleg: je speelt op dinsdagavond dubbelpartijen tegen andere TV Buren-leden. Iedere week speel je met en tegen andere spelers. Na afloop is er tijd voor een drankje in ons clubhuis mits de coronaregels dit toelaten.

De competitie loopt door tot (eind) maart 2022. Speeltijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. Zo nodig zal er, net als bij de heren, in twee shifts gespeeld worden. 
Per kalendermaand kun je jouw beschikbaarheid aangeven. We starten uiteraard met de maand oktober. Blijk je toch niet te kunnen spelen, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Doorgaans is dat heel makkelijk te regelen d.m.v. een oproepje in de groepsapp.

Aanmelden voor de volgende maand kan via e-mail: [email protected]

Verzoek aan ‘nieuwe’ deelnemers om de volgende gegevens te mailen (heb je je al gemeld naar aanleiding van de oproep in de groepsapp, dan hoef je je natuurlijk niet opnieuw aan te melden). 
·        Voor- en achternaam.
·        Data waarop je wel/niet kunt spelen voor oktober 
·        Nummer mobiele telefoon om je te kunnen toevoegen aan onze Wintertennis-groepsapp. 
·        Reservespelers, die last-minute opgeroepen kunnen worden, zijn zeker ook welkom.
·        Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor deelname.

Oh ja, en de heren dan? Die spelen op de donderdagavond en krijgen separaat een uitnodiging via de mail.

Hou er dus rekening mee dat op de dinsdagavond (tijd nog niet bekend, hangt af van het aantal aanmeldingen) en op donderdagavond van 19.30 – 22.30 uur de tennisbanen in de maanden oktober tot en met maart NIET beschikbaar zijn om vrij te tennissen!!

Veel tennisplezier de komende maanden.

Alice de Geus en Gerda Vlieger