Dubbelpret

Dubbelpret!

Sinds jaar en dag worden er in het voor- en najaar z.g. dubbelspeltrainingen gegeven. Deze sessies zijn laagdrempelig, geschikt- en bedoeld voor spelers met (liefst) enige tenniservaring. Nieuwe leden krijgen hier een goeie kans om andere leden te leren kennen en zo hun weg te vinden binnen onze club.

Het tennis dubbelspel is het meest geliefde onderdeel. Je speelt met een (dubbel)partner(m/v). Vaak zie je, zowel bij beginners als bij ervaren spelers, dat vaste patronen het spel dicteren. Het wordt voorspelbaar, dezelfde fouten worden gemaakt. Taktisch gezien worden geen (ontwikkel)stappen gemaakt. Tijdens de "Dubbelpret" sessies leren de deelnemers meerdere tactische opstellingen in te nemen, actieve(re) inzet te realiseren, al doende meer spelrendement te behalen. Tot op zekere hoogte wordt ook gewerkt aan verbetering van de technische vaardigheden.

Iets voor jou? Zie dit bericht dan als een uitnodiging om de volgende keer mee te doen. We vragen hier slechts een kleine vergoeding voor.  

Deze foto is gemaakt tijdens de afsluiting van de najaarsdubbelspeltraining op zaterdag 4 november 2023.
De afgebeelde spelers laten zien dat het (ook) letterlijk gaat over "Dubbelpret". 

Trainingen voorjaar 2024

In maart gaan we van start met de voorjaarseditie 2024 van DUBBELPRET!! Wil je meedoen, geef je dan uiterlijk 1 maart op bij Maaike.

[email protected] of 06-42198912

lees hier alle informatie nog eens door.

 

 

Uitnodiging dubbelpret voorjaar 2024.pdf