Proeflidmaatschap voor 3 maanden

Denk je dat tennis iets voor jou is maar wil je het eerst een paar maanden uitproberen? Of heb je eerder getennist en wil je het tennissen wellicht weer oppakken?  

Bij TV Buren kun je voor € 25,== drie maanden lang uitproberen of je het (weer) leuk vindt om te tennissen.  

Een proeflidmaatschap kan ingaan wanneer dat jou uitkomt. Omdat het gesponsord wordt door de KNLTB, word je gedurende de proefperiode gratis KNLTB-lid en kun je aan alle door hen en door onze vereniging georganiseerde toernooien en evenementen meedoen. Dat houdt tevens in dat je via de KNLTB verzekerd bent.  
Gedurende je proeflidmaatschap heb je geen vrijwilligersverplichtingen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het proeflidmaatschap krijg je een “buddy” toegewezen vanuit de vereniging, die je wegwijs maakt op de club, een keer met je gaat tennissen om te kijken wat je tennisniveau is en afhankelijk daarvan je verder begeleidt door b.v. het aanbieden van trainingen of je introduceren bij een bestaand clubje. Begeleiding op maat dus!  

Een proeflidmaatschap kan slechts één maal afgesloten worden.  

Aanmelden voor het proeflidmaatschap kan door het aanmeldformulier op onze website in te vullen: Klik hier. Vergeet niet je pasfoto te downloaden.
Direct na aanmelding krijg je een toegangspas voor ons tennispark en we laten zo snel mogelijk één van onze buddy’s contact met je opnemen. 

Nog vragen?
Mail naar Elza van Malsen van de ledenadministratie.
[email protected]