Tennislessen

 

 Beste (ouders/verzorgers van) leden van T.V. Buren,  

Tennistraining
De laatste wintertrainingen en het voorjaar staan voor de deur en dus is het tijd om je in te schrijven voor het nieuwe trainingsseizoen bij T.V. Buren. De tijd van competitie- en wedstrijden spelen komt er weer aan, dus is tennistraining uitermate geschikt om wat aan je spel te werken en te verbeteren. Je kunt je ook opgeven als competitieteam om te gaan trainen. Natuurlijk kunnen ook recreatieve spelers aan de bak op de trainingsbaan of wordt dit seizoen misschien wel de kennismaking met tennis.   Om je in te schrijven voor de tennistraining ga je naar www.bounceracketsports.nl en vul je aub voor 1 maart aanstaande de gegevens in.
Het streven is de trainingen te laten starten in de eerste week van april.    

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Het kan zijn dat door bepaalde veiligheidsinstellingen op uw pc deze mails soms niet aankomen. Kijk in dat geval aub even in uw spambox of stuur ons  indien u twijfelt een email, zodat wij kunnen kijken en bevestigen of de aanmelding goed ontvangen is.  

Ben je als lid van T.V. Buren geïnteresseerd in bijvoorbeeld (een ‘losse’) privétraining, een bepaalde thematraining of iets anders wat je niet op het inschrijfformulier terug vindt? Neem dan aub gerust contact met ons op via [email protected]. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor alle andere zaken met betrekking tot de trainingen.  

We hopen jullie hiermee even voldoende op de hoogte te hebben gebracht en wensen jullie veel plezier met inschrijven. Mocht er ondertussen nog ander ‘trainingsnieuws’ zijn, dan komen we graag bij jullie terug.  

We zien jullie inschrijvingen graag  voor 1 maart tegemoet en tot op de baan! Met sportieve groet namens het trainersteam van Bounce Racketsports,  

Frank Cornelese & Dennis van der Burgh