Tennislessen

Tennis is een leuke sport die beoefend kan worden van klein tot groot. Ons jongste lid is 4 jaar, het oudste diep in de 80. Voor iedereen geldt, dat het tennissen leuker wordt naar mate je het beter onder de knie krijgt. Voor alle leeftijden is het daarom mogelijk om lessen te volgen. Dankzij de lessen van onze trainer zal de spelvreugde toenemen. Het is ook het ideaal om nieuwe tennismaatjes te leren kennen.

De trainingen op TV Buren worden georganiseerd door Tennisschool Tom Kreemers. Alle informatie over lestijden, prijzen, mogelijkheden, voorwaarden en het inschrijfformulier staan op de website van Tennisschool Tom Kreemers. U kunt inschrijven via de site van de tennisschool. Er is een voorjaar/zomer training (16x) en een herfst/wintertraining (16x). De trainingen worden verzorgd door Ralph Delpeut. Ralph is bereikbaar via [email protected] en telefonisch via 06-40700939. Neem contact op met Ralph als u twijfelt over uw niveau. Hij kan helpen met het vinden van de juiste groep om te lessen.

Maatwerk is ook mogelijk. Mocht u buiten deze trainingen interesse hebben in een enkele les, bijvoorbeeld na een blessure of gericht op een bepaalde vaardigheid, dan kunt u contact opnemen met Ralph Delpeut.

Let op: Tennislessen (uitgezonderd de kennismakingslessen voor de jeugd) kunt u alleen volgen indien u lid bent van TV Buren! Regel dat dus tijdig!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren