Tennislessen

Tennisschool Tom Kreemers

De trainingen bij onze vereniging worden verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers (TSTK). TSTK is in 2005 opgericht door Tom Kreemers. TSTK is op dit moment actief bij meer dan 25 verenigingen. Zij verzorgen niet alleen de tennislessen op deze verenigingen, maar bieden een totaalpakket aan. Het team van TSTK bestaat uit gedreven, betrokken en enthousiaste trainers en een professionele manager die de dagelijkse leiding heeft over de tennisschool. Door middel van gediplomeerde trainers bieden ze kwalitatief hoogwaardige lessen aan. Ze bieden tennislessen aan voor alle leden; van jong tot oud en van beginner tot wedstrijdspeler.

Voor tennislessen kunt u zich aanmelden via Tennisschool Tom Kreemers (TSTK). U kunt de lessen alleen volgen als u lid bent van onze vereniging (uitgezonderd de kennismakingslessen tijdens het actie-lidmaatschap).

Ralph Delpeut, tennisleraar bij TV Buren

Ik verzorg al ruim 10 jaar de trainingen bij TV Buren. In 1999 ben ik begonnen als tennistrainer in Brabant en heb de overstap gemaakt naar het Gelderse in 2009. Ik heb altijd met veel plezier lesgegeven op de diverse clubs en heb veel ervaring opgedaan door met veel verschillende groepen en spelers te werken.

Toen ik op het mooie tennispark in Buren kwam had ik al snel een goed gevoel dat ik weer thuis kwam op mijn club vanwaar ik ooit begonnen ben in Heusden. Als snel ontstond er een leuke klik met de leden van de vereniging. Naast de gezelligheid heb ik er ook jaren met veel plezier competitie gespeeld.

Voor alle nieuwelingen raad ik aan om eens snel bij een trainingsavond te komen kijken zodat ik jullie mogelijk ook kan enthousiasmeren om te komen trainen op een van de avonden.

Wie weet tot ziens,

Ralph Delpeut

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren