Tennislessen

 

De tennislessen op onze vereniging worden verzorgd door Bounce Rachetsports.

Even voorstellen
Wij zijn Bounce Racketsports, eerder bekend onder de naam DTT+, die onder leiding van Dennis van der Burgh en Frank Cornelese al de tennistrainingen bij L.T.V. Ten Medel, Ridderweide Tennis&Padel en T.C. Lienden verzorgt. Wij zijn blij en trots dat wij de samenwerking mogen aangaan met TV Buren, de vereniging met één van de mooiste parken in de omgeving.

Wij hopen ‘het tennis’ sterk lokaal op de kaart te kunnen zetten door onze ervaring, ons enthousiasme en onze goede betrekkingen in de omgeving.  
Met ons gedreven team gaan wij ervoor om dit voorjaar de trainingen bij TV Buren knallend op te pakken. De voor u reeds bekende trainers Paula Heijdemann-Groven en Ralph Delpeut zullen voornamelijk de trainingen verzorgen namens Bounce Racketsports.   

Inschrijven training
In deze tijd, waarin het spelen van wedstrijden op een laag pitje staat, is tennistraining uitermate geschikt om wat aan je spel te werken en jezelf te verbeteren. U kunt zich ook opgeven als competitieteam om te gaan trainen. Natuurlijk kunnen ook recreatieve spelers aan de bak op de trainingsbaan of wordt voor u dit seizoen misschien wel een kennismaking met tennis.

Alleen leden van TV Buren kunnen deelnemen aan de trainingen.
Inschrijven kan door het invullen van het formulier op onze website: www.bounceracketsports.nl.                

Bent u als lid van T.V. Buren geïnteresseerd in bijvoorbeeld (een ‘losse’) privétraining, een bepaalde thematraining of iets anders wat u niet op het inschrijfformulier terug vindt? Neem dan aub gerust contact met ons op via [email protected]. Dit geldt vanzelfsprekend voor alle andere zaken met betrekking tot de trainingen.

Onze trainers Ralph en Paula stellen zich hier aan u voor:

Ralph Delpeut

Ik verzorg al ruim 10 jaar de trainingen bij TV Buren. In 1999 ben ik begonnen als tennistrainer in Brabant en heb de overstap gemaakt naar het Gelderse in 2009. Ik heb altijd met veel plezier lesgegeven op de diverse clubs en heb veel ervaring opgedaan door met veel verschillende groepen en spelers te werken.

Toen ik op het mooie tennispark in Buren kwam had ik al snel een goed gevoel dat ik weer thuis kwam op mijn club vanwaar ik ooit begonnen ben in Heusden. Als snel ontstond er een leuke klik met de leden van de vereniging. Naast de gezelligheid heb ik er ook jaren met veel plezier competitie gespeeld.

Voor alle nieuwelingen raad ik aan om eens snel bij een trainingsavond te komen kijken zodat ik jullie mogelijk ook kan enthousiasmeren om te komen trainen op een van de avonden.

Wie weet tot ziens,

Ralph Delpeut