Interne wintercompetitie heren

Beste tennisvrienden,

Op donderdag 7 oktober 2021 gaan we weer beginnen met de heren-wintercompetitie. 

Voor de nieuwe leden even een korte uitleg: je speelt op donderdagavond dubbelpartijen tegen andere TV Buren-leden. Iedere week speel je met en tegen andere spelers. Na afloop is er tijd voor een drankje in ons clubhuis mits de coronaregels dit toelaten. De competitie loopt door tot (eind) maart 2022. 

Gezien de vele late afmeldingen van de vorige edities gaan we vaker opvragen of je beschikbaar bent. Per kalendermaand kun je jouw beschikbaarheid aangeven. We starten uiteraard met de maand oktober. Blijk je toch niet te kunnen spelen, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen. 

Aanmelden voor de volgende maand kan via e-mail: [email protected]

Graag de volgende gegevens mailen:

·        Voor- en achternaam. 
·        Data waarop je wel/niet kunt spelen. 
·        Nummer mobiele telefoon om je te kunnen toevoegen aan onze      Wintertennis-groepsapp. 
·        Indicatie van jouw speelsterkte, keuze uit 3: [6 of lager], [7 en 8], [9 en beginners]. Dit willen we weten om de wedstrijden een beetje gelijkwaardig in te kunnen delen.    

Bij genoeg aanmeldingen zijn er twee speeltijden: 19:30 – 21:00 en 21:00 – 22:30. Structureel aanmelden voor alleen ‘vroeg’ of juist alleen ‘laat’ is niet mogelijk. Uiteraard proberen we met jullie incidentele voorkeuren rekening te houden. 

·        Reservespelers, die last-minute opgeroepen kunnen worden, zijn zeker ook welkom.

Kosten voor deelname bedragen € 20,== voor de gehele periode. Van wat over is zijn er op de slotavond bier en bitterballen.

Oh ja, en de dames dan? Die spelen op de dinsdagavond en krijgen separaat een uitnodiging via de mail en via hun groepsapp.

Hou er dus rekening mee dat op de dinsdagavond (tijd nog niet bekend, hangt af van het aantal aanmeldingen) en op donderdagavond van 19.30 – 22.30 uur de tennisbanen in de maanden oktober tot en met maart NIET beschikbaar zijn om vrij te tennissen!!

Veel tennisplezier de komende maanden.

Edward Wouters, Martijn Spinder & Ralph Kleij