Jeugdactiviteiten

Nieuws vanuit het Jeugdbestuur!

Afgelopen zondag, 4 februari, was het gezellig op de baan! De jeugd heeft een aantal leuke wedstrijden gespeeld. Na het toch wat frisse weer getrotseerd te hebben, was het tijd voor de superleuke film Wonka!  Op de eerste etage van het clubgebouw was een ware bioscoop gecreëerd, en natuurlijk hoorde daar popcorn bij! Na afloop was het zelfs grabbelen naar de gouden wikkel! De winnaar mocht naar huis met een snoepbloem. Een gave middag met veel jonge leden zo bij elkaar.


Dank aan Max Quaedvlieg voor het bedienen en begeleiden van het ballenkanon!

Ons volgende evenement zal in het teken staan van de Competitie! Houd de website, mails en nieuwsbrieven in de gaten voor meer info! Daarnaast hebben we nog een nieuwtje! Maaike van Veenendaal  is ons jeugdbestuur komen versterken! Maar…. om leuke dingen te kunnen blijven organiseren zijn we op zoek naar nog meer enthousiaste ouders die het leuk vinden ons ons jeugdteam te komen versterken! Dus lijkt het je leuk om ons te helpen bij het organiseren van feestjes en competitie, laat het weten!

Jeugd competitie

De inschrijvingen voor de competitie zijn inmiddels achter de rug. We gaan dit voorjaar met 4 Teams van start! Vanwege deze competitie zullen we gedurende de competitie ook gast host zijn en diverse jeugdteams bij ons op de banen ontvangen. Graag uw begrip hiervoor als er die ochtend geen plek is om vrij te kunnen tennissen! We zullen dit tijdig vermelden.