Maatregelen i.v.m. Corona Virus

12 maart 2020


Beste leden,

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft het RIVM de Rijksoverheid geadviseerd extra maatregelen te nemen. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding van het Coronavirus langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven. Op basis van dat advies zijn er vandaag richtlijnen afgegeven door de Rijksoverheid en NOC*NSF.

De KNLTB volgt deze richtlijnen en adviseert om alle sportevenementen, competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 31 maart in heel Nederland. Je kan de richtlijnen van de KNLTB nalezen via https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

Wij staan achter deze richtlijnen en hebben daarom besloten de volgende activiteiten in ieder geval de komende maand niet door te laten gaan:

 

  • Algemene Ledenvergadering 30 maart. Deze wordt verschoven naar 15 juni. Over de financiële situatie zullen wij u deze maand wel alvast infomeren
  • Vergaderingen van de commissies
  • Dubbelpret
  • Competitie Clinic 22 maart

 

Trainingen, vrij tennissen en de damescompetitie op dinsdag en de herencompetitie op donderdag op de club kunnen vooralsnog wel doorgaan.

Hierbij is het van belang de adviezen van Rijksoverheid en het RIVM te volgen.

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur T.V. Buren

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren