Inschrijven Bardienst 2019

20 december 2018

Aan alle bardienstplichtige leden,

Het tennisjaar 2018 nadert zijn einde, het is weer tijd om de bardiensten voor 2019 te gaan regelen. 

De inschrijving is net als vorig jaar weer verdeeld in twee periodes. Voor de meeste leden zijn de vakanties nu nog niet bekend. Voor de barcommissie zijn de exacte dagen waarop er op ons park gespeeld wordt nog niet bekend.

 1. De eerste periode van het  bardienstrooster loopt  van 1 januari t/m 31 maart 2019. Voor deze periode kun online inschrijven van 20 t/m 28 december.
 2. Het online inschrijven voor periode 2 (1 april t/m 31 december 2019) gaat open zodra de competitiedagen waarop in Buren gespeeld wordt bekend zijn. Hierover volgt t.z.t. bericht.
 3. In de zomervakantieperiode van 2019 gaan we – net als andere jaren - ook weer bardiensten inplannen (op ma-di-wo-do) omdat in deze  periode veel gebruik wordt gemaakt van de banen én de bar.
 4. In 2019 worden net als vorig jaar ook commissieleden weer ingedeeld voor één bardienst, mocht dit nodig zijn.
Ter herinnering onderstaande informatie over bardienst:

 • Alle leden draaien 3 bardiensten per jaar (of andere vrijwilligerswerkzaamheden). 
 • Let op: Als je niet zelf inschrijft, word je ingedeeld!
 • Als je competitie speelt is het niet de bedoeling dat je intekent voor bardienst op de dag/avond dat je zelf speelt.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het checken van je bardiensten in het online rooster, ongeacht of je al dan niet zelf hebt ingeschreven! Dit werkt als volgt:

  Heb je niet zelf ingeschreven: Ga dan naar mijn.knltb.club en log in, dan zie je aan de rechterkant jouw diensten staan! ( zie het kopje inschrijven)
 • Als je door de barcommissie ingedeeld wordt krijg je direct een mail hierover!
 • Tien dagen voorafgaand aan je bardienst ontvang je een herinnering en één dag voorafgaand aan je bardienst krijg je de tweede herinnering.
 • De mogelijkheid om je bardiensten af te kopen blijft hetzelfde als vorig jaar; geef dit z.s.m. door aan [email protected] en maak € 100,- over op bankrekening IBAN nummer NL61RABO0381226999: t.n.v. Tennisvereniging Buren onder vermelding ‘afkoop bardiensten 2019’.

Inschrijven doe je als volgt: 
Ga naar mijn.knltb.club ,dan kom je op de dienstensplanner.  Toets T.V. Buren in (met hoofdletter en punten en spatie na T.V.) en klik op de naam van de vereniging. Inloggen en dan zie je op welke dagen er bardiensten nodig zijn en kan je jezelf inplannen.

De Barcommissie 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 4
4116 CB Buren