In memoriam Gwen Simons

14 oktober 2020

Gwen Simons, één van onze ereleden, is afgelopen zaterdag op de leeftijd van 88 jaar overleden. Een hartstilstand werd haar fataal.

Wij kennen Gwen als een bijzonder positieve vrouw, die verknocht was aan de tennisvereniging Buren. Geënthousiasmeerd door Max is ze begin jaren ‘90 bij ons komen spelen. Dit deed ze met veel enthousiasme en inzet. Tot op hoge leeftijd heeft ze dit volgehouden, totdat de botjes toch wat begonnen te kraken. En zelfs toen nog probeerde ze in tennisconditie te blijven. Nog geen twee weken geleden plande ze nog een les-afspraak met Ralph.

Bij vrijwel al onze activiteiten was ze een trouw supporter en een graag geziene gast. Met haar autootje kwam ze naar de club en genoot ze volop. Altijd positief. Altijd vrolijk. Altijd geïnteresseerd. Ook voor Gwen was de tennisvereniging een warm bad waar menig lid zich bekommerde om haar welzijn.

Als Solvertje had ze een ‘gevreesde pen’ die tot 2010 in Court News actief was. Nog steeds was er elk jaar een etentje van de redactie waar ze naar uitkeek.

In 2010 viel haar het erelidmaatschap ten deel, wat ze glunderend en trots in ontvangst nam. Een blijvende herinnering voor ons zijn de lampen boven de bar die Gwen schonk na de brand.

Corona ontneemt ons de kans om in groter verband afscheid te nemen. Wel zullen enkele leden van  TV Buren tijdens de crematieplechtigheid een korte toespraak houden. Met dit In Memoriam willen we samen met alle leden stil staan bij haar overlijden. We verliezen in Gwen een prachtig mens. Wat zullen we haar aanwezigheid op ons park missen.  

 

Namens het bestuur

Gé van Malsen
voorzitter TV Buren

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren