Graag nodigen wij jullie uit voor het gezelligste toernooi op het mooiste tennispark van de Betuwe!!

02 mei 2023


Graag nodigen wij jullie uit voor het gezelligste toernooi op het mooiste tennispark van de Betuwe!!

Zaterdag 1 t/m zondag 9 juli Op de bijzondere plek van Tennisverenging Buren waar tot in de 19e eeuw het kasteel stond waar Willem van Oranje en Anna van Egmond in 1551 getrouwd zijn, vindt ook dit jaar weer het Vicini Open Vier Toren Toernooi plaats.

Dit jaar extra feestelijk, omdat we ons 40-jarig jubileum én de ingebruikname van ons prachtig gerenoveerde tennispark vieren!  Restaurant Vicini is voor het tweede jaar onze hoofdsponsor en zal zorgen voor een echte Italiaanse beleving.  Bij Vicini kun je terecht voor alles wat met lekker Italiaans eten te maken heeft: gevarieerde pasta’s of authentieke pizza’s met natuurlijk een goed glas wijn of een lekker biertje. Restaurant Vicini is een stukje Italië en het centrum van Buren.  Doe dus gezellig mee en schrijf je in. Als je zelf niet speelt, nodigen we je graag uit om op ons mooie park naar de wedstrijden te komen kijken en van een hapje en drankje te genieten.  

Je kunt - via toernooi.nl - inschrijven voor maximaal 2 onderdelen: klik op https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/C4F0622F-5F47-44DF-86BA-AE759FA242E2
Let op! Beide partners moeten zich aanmelden! Samen met je partner mag je maximaal 2 verhinderingen opgeven. 

NIEUW dit jaar zijn de 55+ onderdelen, deze wedstrijden worden ´s middags gespeeld. 

Sluitingsdatum: 18 juni. 

Zie voor verdere details het wedstrijdreglement.  

Ciao en graag tot ziens bij Tennisvereniging Buren
De toernooicommissie

Nieuwscategorieën