Bootcamp bij TV Buren

12 februari 2020


Beste jeugdleden en hun ouders

Verjaardagsfeestje vieren?

In samenwerking met Healthclub Juliën is het vanaf nu mogelijk om toffe, sportieve kinderfeestjes op het terrein van TV Buren te houden. Namelijk een Bootcamp4Kids kinderfeestje! Dit is een spannende en sportieve bootcamp. Doormiddel van toffe themaverhalen wordt er in belevingswereld van de kinderen gedoken, waarbij we spelenderwijs belangrijke aspecten als teamwork, bewegen, respect en gezonde voeding invoeren. Want uiteindelijk zal een brandweerman ook veel moeten bewegen en gezond eten om de brand te kunnen blussen.

Voldoende bewegen en gezondere leefstijl worden in de samenleving steeds belangrijker en ook de jeugd wordt steeds meer vertelt over voldoende beweging en gezond eten. Want als je bij het leger wilt of superheld wilt worden, moet je toch veel bewegen en sporten. Tijdens de bootcamp wordt gebruik gemaakt van tof materiaal. Zo wordt er gerend met parachutes, gebruiken we supergave pakken (bodysox) en krijgen we geheime berichtjes van de baas binnen via het geheime horloge. Kortom, het belooft een spannende bootcamp te worden.

Dus is uw kind stoer, sportief en avontuurlijk ingesteld? En is hij of zij tussen de 5 en 12 jaar? Dan is dit het perfecte feestje.

Als kick-off organiseren we ook een gave clinic op 21 maart om 13.30 uur. Je kunt je opgeven bij Piet Gubbels, [email protected]


Voor meer informatie kunt u contact opnemen via
[email protected]  of [email protected] 
tel: 0344-602204
Kevin van Olderen
Healthclub Juliën

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren