1e TVB Buurt-toernooi zeer geslaagd

30 augustus 2019

Genietend van het heerlijke zomerse weer kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd 1e TVB Buurt-toernooi. Enkele details: 52 deelnemers, 6 teams, 42 eters, 69 partijen, veel tennisuren, veel terrasuren, héél veel biertjes en héél veel wijntjes......, maar vooral héél veel gezelligheid!

Iedereen speelde tegen iedereen, invallers werden daar waar nodig 'ingevlogen'. Behalve van veel tennispartijen hebben we op en om het terras genoten van hernieuwde kennismakingen. Ook de inwendige mens werd goed verzorgd: kippensoep, belegde broodjes, salade, tapenade, saté met bami/nassi, het was allemaal even lekker. Met dank aan de bereiders en iedereen die op enige manier heeft bijgedragen!

Ook nogmaals een 'dankjewel' aan alle deelnemers, wat een enthousiasme, wat een saamhorigheid, wat een diversiteit! En niet te vergeten, bedankt voor alle complimenten en aanbevelingen (die we zeker ter harte zullen nemen).

Evaluatie heeft inmiddels plaatsgevonden: (uitkomst o.a.)

  • Volgend jaar gaan we er weer voor, SAME TIME (2e weekend van augustus), SAME PLACE! 
    We hopen jullie allemaal weer te zien! En hopelijk nog een paar teams erbij!
  • Uitgangspunten zijn in grote lijnen conform dit jaar.
  • We zullen iets 'strenger' zijn wat betreft de teamsamenstelling; uitgangspunt is dat buurtgenoten bij elkaar in één team spelen.
  • Tip: als er mensen in je team zitten die niet te vaak willen spelen, zorg dan voor voldoende/extra spelers.

Een zomerse groet van Nico & Roos
(Blokkeer de datum alvast in je agenda: 7-8-9 augustus 2020!)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren