Jeugdtennis bij TV Buren

Wil je graag kennismaken met de tennissport en TV Buren? Hieronder vind je daarover informatie!

Kennismaken met de tennissport

Vanaf 4 jaar kun je je aanmelden om een paar kennismakingslesjes te volgen. We noemen deze zes lessen 'Maak kennis met Tennis'. Tennisschool Ton Kreemers verzorgt deze lessen van 50 minuten. Een tennisgroepje bestaat uit minimaal 4 kinderen. De trainer is Ralph Delpeut. Je hoeft nog geen lid te worden van TV Buren om aan deze lessen mee te kunnen doen! Rackets zijn beschikbaar. De lessen worden doorgaans op vrijdagmiddag gegeven en het kost € 30. De tennisschool stuurt een factuur.

Informatie en aanmelden bij Piet Gubbels [email protected] 06-38346835. Er wordt een groep gestart bij voldoende aanmeldingen.

Voorafgaand aan deze lessen bestaat de mogelijkheid om een paar lessen balvaardigheid te volgen voor de allerjongsten. Het aantal lessen is beperkt en is bedoeld voor een allereerste kennismaking. Ben je enthousiast dan kan je doorgaan met 'Maak Kennis met Tennis' of de reguliere lessen (zie hieronder) gaan volgen. Voor de balvaardigheidslessen vragen we een kleine bijdrage. De lessen worden verzorgd door Piet Gubbels en bij hem kun je je ook aanmelden. Er wordt een groep gestart bij voldoende aanmeldingen.

Reguliere lessen en lidmaatschap

Wil je de reguliere lessen van de tennisschool gaan volgen dan moet je twee zaken regelen:

  1. Aanmelden als lid van TV Buren. Kijk op de site bij lid worden. Daar staat ook vermeld wat een lidmaatschap jaarlijks kost.
  2. Aanmelden om lessen te volgen doe je via de site van de tennisschool www.tstk.nl. Ralph Delpeut verzorgt de lessen. De lessen starten in maart, dus opgeven voor februari. De tennisschool verzorgt de facturering.

Er worden regelmatig activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Voor al deze activiteiten geldt, houd de ClubApp en/of de website goed in de gaten. Alle data en aanmeldprocedures worden daarin gemeld.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren