Coronavirus bulletin

Corona bulletin TV Buren

Versie 24
Datum: 18 februari 2022

Het kabinet heeft per vandaag forse versoepelingen doorgevoerd. Het is de bedoeling dat per 25 februari opnieuw versoepelingen zullen worden doorgevoerd. Hopelijk kunnen we dan voor de laatste keer een corona-bulletin versturen!
Hieronder de maatregelen die vanaf vandaag, 18 februari 2022, van toepassing zijn.

▪ Voor de toegang tot het tennispark en voor de kantine gelden weer onze reguliere openingstijden.
▪ De kantine mag dus open, maar zoals ieder jaar wordt er bij ons in de winterperiode tot 1 april geen bardienst ingeroosterd, ook niet op dinsdag en donderdag tijdens de wintercompetitie.
Sleutelhouders mogen de kantine openen, maar worden dan geacht de taken van de bardienst te vervullenen en ervoor te zorgen dat de momenteel geldende regels in acht genomen worden.
▪ In de kantine is het niet meer verplicht om een vaste zitplaats te hebben en er hoeft geen anderhalve meter afstand meer gehouden te worden. Een corona-toegangsbewijs blijft nog verplicht.
▪ Kleedkamers, douches en toiletten zijn open; bij het gebruik hiervan is een corona-toegangsbewijs (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.
▪ De basis adviezen blijven gelden:
o Was vaak en goed uw handen.
o Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen bij de GGD of doe een
zelftest. Ook als u al gevaccineerd bent. Ga na een positieve test in
isolatie.
o Zorg voor voldoende frisse lucht.

Tenslotte
Indien er klachten zijn over het gedrag van leden, dan eerst zelf aanspreken voordat het bestuur ingeschakeld wordt. Bestuurs- en commissieleden zullen geen politie spelen. Boetes zijn voor eigen rekening of worden hoofdelijk omgeslagen.
We gaan er vanuit dat iedereen zich aan deze maatregelen houdt.
Mochten er desondanks toch conflicten ontstaan, meld het bij één van de bestuursleden: Arie Koster (06 22225049), Gé van Malsen (06 58823184) of Rosy Quaedvlieg (06 10934313).