Coronavirus Bardienstregels

Onderstaande regels gelden vanaf 1 juli 2020 tot nader order vanaf en hebben als doel om "aanraking" en "contact" zoveel mogelijk te vermijden en daarmee te voldoen aan de gedragsregels die door het RIVM zijn opgesteld.  

 1. Kantine:
  1. De kantine is niet open om te zitten of te schuilen.
  2. Sleutelhouders mogen de kantine niet openstellen.
  3. Alléén de bardienst mag aanwezig zijn in de kantine. Na betreding van de kantine doet de bardienst de kantinedeur weer op slot.
 2. Handschoenen: Het dragen van handschoenen is in de horeca niet verplicht, indien gewenst kan dit op vrijwillige basis (aanwezig in de keuken). Was regelmatig je handen.
 3. Uitgifte/inname producten: Open bij aanvang van je bardienst de 2 rechtse terrasdeuren (gezien vanaf het terras) en plaats de lange tafel voor de deuropening. Bestellingen worden hier gedaan en betaald en de bestelde producten worden door de leden zelf opgehaald. 
 4. Betaling: uitsluitend met de bank-pinpas.
 5. Frisdrank: uitsluitend met rietje (géén glas). 
 6. Bier: uitsluitend flesjes (géén tap, géén glas).
 7. Wijn: bij een vervolgbestelling bijschenken in hetzelfde glas. 
 8. Koffie: in kopjes 
 9. Food: alleen verpakte food mag geserveerd worden; géén frituur, tosties ed
 10. Leeg goed: wordt door de leden ingeleverd: - Lege glazen en kopjes óp de tafel - Lege flesjes ónder de tafel in de bier- en frisdrankkratten.
 11. Sluiting: om 23:00 uur gaat de kantine dicht. Het is niet toegestaan om de bardienst over te dragen aan een ander lid.

  ACTIES aan het einde van de bardienst:

 12. Opruimen van leeg goed: Ruim - indien mogelijk - leeg goed in één keer op, aan het einde van de dienst, om zo min mogelijk aanrakings-momenten te hebben.
 13. Vaatwasser: Zet altijd de vaatwasser aan, ook indien niet helemaal vol.
 14. Desinfecteer met desinfectiespray: alle contactpunten in de kantine, zoals pinapparaat, uitgiftetafel, deurklink, etc.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 571 716

Address

Plantsoen 3
4116 CB Buren